LifeClean & i-Team – den ideala lösningen

Desinfektionsmaskiner för effektivare desinficering

Desinficering är ett måste för rena och trygga ytor och miljöer. Traditionell desinficering är dessvärre ofta ineffektiv i sin kontakttid och verkningsgrad och ytorna får sällan en fullständig täckning av desinfektionsmedlet. Dessutom är traditionella metoder ofta tids- och kostnadskrävande och det finns en risk för s.k. korskontaminering, dvs. att oavsiktligt flytta smittämnen från en yta till en annan.

Vi menar att lösningen består av LifeClean, det ideala desinfektionsmedlet, tillsammans med med i-team, de ideala desinfektionsmaskinerna.

i-teams maskiner kan desinfektera stora ytor snabbare och mer effektivt än traditionella desinfektionsmetoder. Deras innovativa produktutveckling har förändrat och förenklat rengöring, desinfektion och sanering över hela världen. Tillsammans med i-teams har vi därför valt ut desinfektionsmaskiner som på bästa sätt drar nytta av LifeCleans egenskaper. LifeClean desinfektionsmedel är snabbverkande, mer skonsamt för användare och miljö och med en bred och bevisad antimikrobiell effekt. Med i-team desinficeringsmaskiner blir appliceringen snabb, enkel och effektiv även på stora eller svåråtkomliga ytor. Det bästa av två världar.

Kort och gott – den ideala lösningen.

LifeClean Aquae – den ideala spraymaskinen

Praktisk desinfektionsspruta för detaljerad och kontrollerad desinfektion av föremål och ytor. LifeClean Aquae säkerställer att utsatta områden och tagytor desinficeras ordentligt och kostnadseffektivt. Den långa slangen och det förlängda munstycket ger fullständig kontroll och precision samt åtkomst till även svåråtkomliga ytor.

Med smart design, kraftfullt batteri (ca 10–12 timmars användning på en laddning) och fyra munstycken för olika ändamål kan du i sanning uppleva glädjen av effektivare och snabbare desinficering. pH 1 säkrad.

Teknisk specifikation:

Droppstorlek 90~196 um
Vikt (inkl. batteri) 7,5 kg
Ca räckvidd/tank 100-150 m2
Batteriets varaktighet ca 10-12 h
Storlek (l x w x h) 300x230x270 mm
Tankkapacitet 1 L
Spraymunstycken 0,2 mm, 0,3 mm, 0,5 mm, 0,8 mm

LifeClean AQUAE

LifeClean Aer – snabb och kraftfull foggingmaskin

LifeClean AER är ett mycket användarvänligt och praktiskt verktyg för snabb desinficering av utrymmen med så kallad fogging. Den bärbara enheten har en kraftfull motor som skapar och sprider en dimma med aerosol-desinfektion som applicerar desinfektionsmedel på en större yta, inklusive där det kan vara svårt att nå. Dimman sprids och täcker allt det stöter på.

Med fyra olika munstycken till dimmaskinen anpassas desinfektionens droppstorlek efter behov – från 20 till 150 mikron. Aer kommer monterad med en ergonomisk och bekväm ryggsäck vilket möjliggör total rörelsefrihet och enklare och effektivare desinfektion. pH 1 säkrad!

Med en spruträckvidd på 5-6 meter så är LifeClean Aer ideal för desinficering av stora utrymmen, inredda rum och större ytor som väggar och tak. Den passar perfekt för användande i bland annat offentliga transporter och lokaler, biografer, skolor, hotell & konferens och kontorsanläggningar.

Teknisk specifikation:

Droppstorlek 20 ~ 150 um
Vikt (inkl. batteri) 8,5 kg
Ca räckvidd/tank 250 m2
Batteriets varaktighet >50 min
Storlek (l x w x h) 300x600x315 mm
Tankkapacitet 3,5 L
Spraymunstycken 0,3 mm, 0,5 mm, 0,8 mm, 1,0 mm

LifeClean Aer

Frågor eller förfrågningar kring desinfektionsmaskinerna?

Om du har frågor, förfrågningar eller vill ha mer information om den ideala lösningen – vänligen kontakta oss på:

Telefon: +46 (0)522-104 04
E-post: info@lifeclean.se

Eller använd vårt kontaktformulär